Recunostinta

A fi recunoscator inseamna a recunoaste iubirea lui Dumnezeu in tot ce El ne-a dat, iar El ne-a dat totul. Fiecare respiratie a noastra este un dar al iubirii Sale, fiecare clipa a existentei noastre este o gratie, deoarece aduce cu ea imensa Lui gratie. Recunostinta  nu pune nimic la indoiala, nu este niciodata indiferenta, ne trezeste mereu spre minunarea si slava bunatatii lui Dumnezeu. Omul recunoscator stie ca Dumnezeu e bun, nu din auzite, ci din experienta.  Iar asta face toata diferenta. (Thomas Merton)

Recunostinta deschide poarta implinirii vietii. Ea transforma ceea ce avem in suficient si chiar mai mult. Ea transforma negarea in acceptare, haosul in ordine, confuzia in claritate. Ea poate transforma o masa intr-un ospat, o casa intr-un camin, un strain intr-un prieten. Recunostinta da sens trecutului nostru, aduce pace prezentului si creeaza o viziune pentru viitor. (Melody Beattie)

Un gând despre “Recunostinta

  1. Elena

    Cand vezi si auzi de grozaviile lumii, descoperi cat de recunoscator trebuie sa fii pentru lucruri care ti se pareau normale.Si nici nu-ti dadeai seama.
    Un gand bun, ganduri bune.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s