Incurajare

„O mana plina de seminte de pin va acoperi muntii cu maretia verde a padurilor. Ma voi aseza cu fata spre vant si voi lasa sa curga din mana mea semintele inaltimilor.” (Fiona Macleod)

„Daca ne pregatim sa inflorim ca fiinte creatoare, daca ne pregatim sa atingem plenitudinea, atunci trebuie sa inflorim oriunde suntem plantati de mana lui Dumnezeu.” (Sarah Ban Breathnach)

„Noi evoluam (ne transformam) numai daca participam, nu daca stam deoparte si ne temem ca nu suntem pregatiti. Si cu cat actionam mai mult, cu atat dobandim mai multa intelepciune, incredere si perfectiune. Acest proces ne aduce pacea si multumirea. Abandonati nerabdarea. Scufundati-va si va veti ridica spre varf. In loc sa va preocupati de rezultatul final, mai bine intrebati-va cum puteti deveni o persoana mai buna cufundati in acest flux divin.”  (Jill Badonsky)

„Oamenii sunt ca vitraliile: ele stralucesc si scanteiaza cand soarele este afara, dar frumusetea lor adevarata se arata doar cand lumina este inauntru.” (Elizabeth Kübler-Ross)

„Transformarile de durata nu apar brusc. Transformarile de durata apar prin cresteri infinitezimale: o zi, o ora, un minut, o bataie de inima.” (Sarah Ban Breathnach)

„Fii plin de speranta si incredere ca vei primi orice ai nevoie in viata, ca orice problema are un raspuns, ca exista abundenta in orice domeniu al vietii, ca te vei transforma spiritual.” (Eileen Caddy)

 „Invata sa fii in legatura cu linistea din interiorul tau si afla ca orice in aceasta viata are un scop. Nu exista greseli, nu exista coincidente, toate evenimentele sunt binecuvantari daruite noua pentru a invata din ele.” (Elizabeth Kübler-Ross)

2 gânduri despre “Incurajare

 1. Elena

  Nu stiu de ce mi-am adus aminte de filmul Crinii campului, cu Sidney Poitier.

  Matei 6:28-29 „Şi de ce vă îngrijoraţi de îmbrăcăminte? Observaţi crinii câmpului, priviţi cum cresc: nici nu trudesc, nici nu torc, dar vă spun că nici chiar Solomon, în toata gloria lui, nu s-a îmbrăcat ca unul dintre ei.

  Ganduri bune.

  Apreciază

 2. Georgeta

  Este într-adevăr încurajator să simţi, „pe pielea ta”, la timpul potrivit, că totul are un rost ,că poţi trăi în pace, mulţumire sufletească şi armonie când reuşeşti să conştientizezi rolul pe care evenimentele favorabile sau tragice, din viaţa ta, l-au „jucat” pt. a te modela ca vas primitor al bucuriei de a trăi pt. tine, pt. ceilalţi.
  Deşi poate fi mai dificil, pt. cei foarte tineri, să-i creadă „pe cuvânt” pe cei cu o mai mare experienţă de viaţă, mai presus de cuvintele înţelepte le pot fi de ajutor atenţia îndreptată spre modul de a trăi al celor care radiază fericire, răbdarea în perioadele grele şi perseverenţa în cunoaşterea de sine.
  Mult succes, Veronica dragă, întregului grup pe care ai avut INSPIRAŢIA să-l formezi !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s