Teste pentru obiectivarea echilibrului interior

Aceste teste au fost folosite în cadrul seminarului „Fii femeia care eşti menită să fii!”, din luna iunie 2011.  Puteti gasi aici mai multe informatii privind acest program special pentru femei.

Pentru a trai o viata implinita pe toate planurile, aici, in aceasta lume, trebuie sa (re)descoperim echilibrul dintre corp, emotii, minte si spirit, mai exact sa (re)invatam sa ne folosim corpul, energiile, emotiile si mintea “ca sa rasufle liber Dumnezeu” in noi (asa cum spunea Blaga).

In cartea ei, Goddess in the core, autoarea Sierra Binder prezinta cateva chestionare pentru obiectivarea gradului de constienta asupra corpurilor noastre si a echilibrului dintre ele (corpul fizic, emotional, mental si spiritual).  Le-am tradus, le-am adaptat si va invit acum sa le completati. Aceste chestionare va pot ajuta sa deveniti mai constienti, sa va vedeti in mod sincer pe voi insiva si, de la acest nivel profund, autentic, sa aduceti mai multa deschidere, forta si echilibru in viata voastra.

Raspundeti cu atentie la fiecare intrebare, intr-un mod sincer. Daca sunt locuri in care simtiti ca nu sunteti sinceri,  acestea sunt zonele in care va amagiti singuri si, de obicei, in aceste zone este cel mai mult de lucru.

Notati totalurile fiecarui chestionar in jurnalul personal. Punctajul maxim al fiecarui test este 40, insa, mai mult decat valoarea punctajului,  conteaza cresterea lui constanta in timp (pe masura ce repetati aceste teste periodic, la cateva luni). De asemenea, are importanta si relatia dintre rezultate (de exemplu, daca ati obtinut un punctaj de 39 la corpul fizic si doar 15 la cel spiritual, ar fi indicat sa va intensificati practica spirituala).

In functie de rezultate, puteti alege apoi metode specifice fiecarui plan pentru a  va restabili echilibrul interior, pentru a trai o stare de armonie in fiecare clipa, in fiecare loc in care va aflati, cu orice om pe care il intalniti.

Chestionarele pot fi descarcate de aici: chestionare echilibru interior

10 gânduri despre “Teste pentru obiectivarea echilibrului interior

  1. Georgeta

    Multumesc pt. acest dar de vacanta, Veronica;voi face o „pauza de calculator” timp de 1 luna si cred ca e momentul potrivit pt. niste verificari.Chiar imi doream aceste chestionare.Multumesc din inima,sunt convinsa ca-mi vor fi de folos. Iti doresc si tie o vacanta minunata.

    Apreciază

  2. Pingback: Un nou început: Echinocțiul, Luna Plină, “Nunta Cosmică” și seminarul Armonie Feminină | Armonie feminina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s