Creati si voi Armonia Feminina!

Asa cum unele dintre voi stiti deja, blogul Armonie Feminina exista din martie 2011. Aici sunt cuprinse informatii de interes feminin (si nu doar feminin) din domeniile: spiritualitate (meditatie, yoga, crestinism, traditii spirituale, etc), sanatate (feminina, naturism, etc), dezvoltare personala, relatii, copii, alimentatie (vegetariana), arta (poezie, proza, fotografie, etc).

Incepand cu luna octombrie 2011, daca sunteti inspirate sa scrieti despre anumite teme din cele mentionate mai sus, va invit sa participati si voi la cresterea acestui blog pentru femei. Daca este acceptat, articolul vostru va cuprinde numele si o trimitere catre blogul/site-ul vostru personal. De asemenea, este necesar sa publicati articolul respectiv si pe blogul vostru, cu link catre Armonie Feminina.

Articolele trebuie sa fie scrise corect gramatical, fara diacritice, daca aveti si imagini potrivite –e si mai bine (dar nu obligatoriu), si trebuie sa aiba maxim 2 pagini A4. Ele vor fi citite si aprobate de mine, eventual va voi sugera anumite modificari/completari, daca va fi cazul, si vor fi publicate la categoria corespunzatoare. Nu voi publica articole care doar fac reclama la produse sau servicii personale, ci doar articole care contin informatii utile in domeniile mentionate.

Aceasta invitatie nu inseamna deloc faptul ca eu nu voi mai scrie pe acest blog, dimpotriva, vor fi zile chiar cu doua sau mai multe articole. M-as bucura sa impartasiti din cunoasterea si experienta voastra si altor femei care au nevoie de un cuvant de ajutor sau de o prietena.

In perioada urmatoare, articolele de la Armonie Feminina vor aparea astfel:

– luni – spiritualitate

– marti – sanatate

– miercuri – dezvoltare personala

– joi – arta

– vineri – familie, relatii, comunicare.

Va invit sa va abonati la newsletterul Armonie Feminina pentru a primi aceste articole si sa le invitati pe prietenele voastre care au nevoie de aceste informatii sa citeasca Armonie Feminina!

Ma puteti contacta la tel. 0731.32.42.41 sau pe adresa armoniefeminina(at)@gmail.com

Va astept cu drag!

Un gând despre “Creati si voi Armonia Feminina!

  1. Pingback: Important: Schimbare de adresa | Iubesc, deci exist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s