Exercitii pentru sani fermi si frumosi

Articol preluat de la Grapefruits.

„Exerciţiile sunt uşor de făcut, se pot face ori de câte ori nu aveţi ce face şi preferaţi să trândăviţi pe burtă, strivindu-vă sânii. Este atasat şi link-ul cu imaginea, ca să puteţi vedea cum se execută fiecare mişcare în parte.

Exerciţiul 1: Semiflotări cu palmele depărtate- ne aşezăm în genunchi pe salteluţă sau prosop, cu palmele îndepărtate la distanţa umerilor. Funduleţul va fi lăsat în jos, nu ridicat pornografist în sus, mişcarea se va face din coate, lăsându-ne coşul pieptului cât mai jos. Repetăm 4 serii a câte 8 sau 10 mişcări. Putem face mai mult de 10 mişcări după ce ne obişnuim cu antrenamentul. Pentru o exemplificare, click AICI.

Exerciţiul 2: Ridicarea sânilor– ne vom arcui la un unghi cu 90 de grade, ne sprijinim atât cu tălpile, cât şi cu palmele lipite de podea, picioarele sunt lipite, iar palmele îndepărtate  la distanţa umerilor. Privirea trebuie să fie cât mai înainte, nu înclinată în podea. Funduleţul ferm pe poziţie, să nu îl balansăm. Se vor face 4 serii a câte 20 de repetări lente. Pentru o exemplificare, click AICI.

Exerciţiul 3: Tonifierea muşchilor pectorali+abdomene pentru partea superioară– vă spuneam de ce este nevoie să tonifiem muşchii pectorali, astfel ca sânişorii să stea la locul lor şi nu lăsaţi. E nevoie de o ganteră între 2 şi 2,5 kg, dacă nu aveţi, se poate folosi şi o sticlă umplută cu apă. Ne intindem pe spate, cu picioarele lipite şi întinse şi cu braţele întinse deasupra capului. Efortul trebuie să fie axat pe muşchii pieptului şi nu pe braţe, pe care le vom ridica şi coborâ în mişcări scurte, ca în imaginile de aici. Repetările se vor face în serii de 4, a câte 8-10 mişcări.

Exerciţiul 4: Tonifierea muşchilor intercostali, pectorali, tonifierea braţelor– acest exerciuţiu lucrează atât bratele, cât şi muşchii pectorali. Stăm în aceeşi poziţie, întinşi pe spate, de data aceasta, braţele vor fi întinse în lateral, cu o ganteră în fiecare mână. Vom apropia bratele către piept, ca şi cum am vrea să îmbraţişam pe cineva şi le vom îndepărta, în mişcări lente, încordând abdomenul şi muşchii intercostali. Pentru o mai bună eficienţă a exerciţiului, un pont de la sală, este să ridicăm şi umerii, încordănd partea dintre subbraţ şi partea superioară a sânilor. Pentru o exemplificare a exerciţiului, click aici. Se vor face 4 serii, a câte 10 exerciţii.

N-am scris acest post doar pentru cineva anume, ci pentru fiecare dintre noi, pentru că nu durează mai mult de 30 de minute pe care să le FOLOSEŞTI, dacă nu zilnic, măcar de 2-3 ori pe săptămână, pentru tine, pentru sânii tăi. Fii frumoasa, fii propriul tau “chirurg”.”

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog să îl dai mai departe şi să te abonezi la newsletterul Armonie Feminina (în partea de jos stânga a paginii).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s