Bărbaţi, reţineţi: femeilor le plac surprizele!

Doar surprizele plăcute, bineînţeles…  Şi cu cât mai multe flori. Vă dau un singur exemplu.

Ne-am căsătorit anul trecut, în septembrie. Am plecat în noaptea nunţii spre Grecia, cu maşina. Am înnoptat doar câteva ore în Predeal, fără să despachetăm nimic, şi a doua zi dimineaţa, din nou la drum. Portbagajul era plin de genţi, valize, etc., iar pe locurile din spate trona un imens buchet din florile de la nuntă.

Tot drumul a fost parfumat. Partea comică a fost aceea că, la un moment dat, uitasem de florile din spate şi mă bucuram de “aerul parfumat” al Bulgariei, până mi-am dat seama de unde venea acel parfum.

Când am ajuns la hotelul din Grecia, noaptea târziu, am avut o surpriză de neuitat: toate valizele erau pline de flori şi petale de trandafir în loc de haine! Dragul meu scosese toate hainele, cărţile, cosmeticele, absolut totul din toate bagajele şi pusese în loc nenumărate flori! Nu ştiu când a avut timp să facă asta, dar a reuşit să ascundă bine surpriza.

Era o beţie de petale, de toate culorile, de toate mărimile. Am deschis toate valizele şi le-am răsturnat una după alta, până când camera a fost doar o “piscină de flori”, colorată, moale, parfumată. Nu vă dau toate detaliile acelei nopţi …

Aşa că, în luna noastră de miere, una din priorităţi a fost să ne cumpărăm haine! Nu mai aveam decât hainele de pe noi. Şi nu ne-a părut rău.  

În amintirea lunii noastre de miere, anul acesta ne-am hotărât să sărbătorim aniversarea noastră pe munte, într-un mod specific nouă. Ne-am luat rucsaci noi, prin promoţia de la Real, tot marca American Tourister, ca şi valizele rezistente şi parfumate, în care petalele nu s-au ofilit tot drumul până în Grecia. Unul a  fost umplut cu cele necesare drumeţiei pe munte, pe celălalt i-am umplut cu flori de trandafir şi petale şi am urcat în Piatra Craiului.

Şi de acolo, de pe creastă, am lăsat petalele roşii să poarte iubirea noastră în lume

În concluzie, bărbaţi, reţineţi: femeilor le plac surprizele (doar cele plăcute şi cu cât mai multe flori).  Femeilor le recomand: spuneţi ce lucruri vă plac, vă fac fericite, iar bărbaţii care vă iubesc se vor bucura să vă împlinească dorinţele!

PS: Acest articol se bazează pe fapte reale (modificate pe ici, pe colo, în punctele esenţiale) şi a fost scris pentru concursul SuperBlog 2011, etapa a doua.   

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog să îl dai mai departe şi să te abonezi la newsletterul Armonie Feminina (în partea de jos stânga a paginii).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s