Seminar despre fascinaţie, liniştirea minţii şi hotărâre

În acest sfârşit de săptămână, voi participa la un seminar cu tema Înţelepciunea fascinaţiei spirituale, a stopării, numită în tradiţia tantrică Bagalamukhi. Dincolo de „îmbrăcămintea” orientală, subiectele din cadrul acestei întâlniri sunt universal valabile, căci Bagalamukhi este doar un nume, o personificare a unor calităţi care există în fiecare dintre noi. Doar să amintim de ele, să le readucem la viaţă.

Dacă ai momente în viaţă când te opreşti să admiri o floare, ochii unui copil sau să asculţi un gând frumos, când te opreşti din agitaţie pentru a te linişti, pentru a gândi limpede, în tine acţionează înţelepciunea fascinaţiei superioare şi a stopării.

Gândiţi-vă la o femeie care fascinează prin prezenţa ei, care opreşte gândurile rele sau vorbele urâte ale celorlalţi şi le arată un alt drum, plin de frumuseţe. Imaginaţi-vă o femeie calmă, puternică, eficientă, care depăşeşte obstacolele din viaţă cu foarte multă hotărâre. O femeie cu putere de convingere şi atât de frumoasă încât ţi se taie respiraţia când o auzi sau o vezi.

O asemenea femeie are trezită în ea Înţelepciunea fascinaţiei superioare. Vrei şi tu să fii o asemenea femeie? Te invit să participi alături de mine la seminar, unde vei afla cum să dobândeşti această forţă şi înţelepciune divină.

Mai multe informaţii despre acest seminar găsiţi aici şi aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s