„Exercitii pentru fericire ” – seminar cu Adriana Petrescu, în Bucureşti

Am aflat ieri de un seminar care pare interesant. Este pentru persoanele care ajung în Bucureşti luni, 19 dec. Dacă merge cineva acolo, ne povesteşte şi nouă? Dau în continuare invitaţia, aşa cum am primit-o.

„VA POFTIM  LA URMATOAREA  EDITIE  A SEMINARULUI  „LUNEA E A TA !” luni 19.12.2011 la orele 18.00 in cafeneaua Cafepedia din strada Pictor Verona nr.2

Adriana Petrescu va susţine seminarul cu tema „Exercitii pentru fericire”.

CE SPUNE ADRIANA :

  ” Zi de zi, vedem în jurul nostru cum oamenii uită puțin câte puțin să fie fericiți, prea procupați de grijile zilnice pentru a se mai opri o clipă și a admira o floare, un nor de pe cer, felul în care adie vântul printre frunze. Fericirea este alcătuită din momente mici și prețioase precum perlele ascunse pe fundul oceanului. La fel și viața… când privim în urmă, amintirile cele mai dulci sunt momentele de fericire, de mulțumire sufletească. De aceea este atât de important să le trăim zilnic. “Exerciții Pentru Fericire”, își propune să ne amintească despre lucrurile mărunte care ne aduc clipele zilnice de fericire.”

  „Exercitii pentru fericire ” este si titlul cartii scrise de… Adriana Petrescu !…carte  pe care toate participantele o vor primi gratuit ,cu autograf de la autoare  !!!

    „Am decis sa scriu cartea deoarece am observat foarte multi oameni in jurul meu, care se invart in jurul problemelor ca intr-un labirint fara iesire. Nu exista oameni care sa nu aiba probleme, asa cum nu exista oameni care sa nu aiba fericirea parte integranta a sufletului.Ea, fericirea trebuie doar redescoperita, ‘’Exercitii pentru fericire’’ este o lectura placuta pentru cei care decid sa faca un pas inapoi din nebunia cotidiana si sa vada si alta abordare a vietii.”

 Citat :

Cartea nu isi propune sa schimbe vieti. Ca sa se intample asta, Tu trebuie sa-ti doresti schimbarea. Zilnic intalnim oameni care vor sa fie fericiti, dar nu fac nimic pentru asta. A fi fericit fara sa faci zilnic pasi marunti in a da la o parte balastrul social , este imposibil. Am uitat sa zambim, am uitat sa ne relaxam si traim cu iluzia ca la un moment dat, toate problemele fiind rezolvate, fericirea o sa vina ca un dar suprem. Din pacate este doar o iluzie, fericirea este in fiecare dintre noi, ea trebuie doar redescoperita, re-invatata „

DESPRE Adriana Petrescu:–  public speaker, psiholog cu peste 20 de ani de experienta în domeniul comunicarii construieste programe personalizate si sesiuni de coaching în cadrul BPP Professional Education. Cu o vasta experienta in construirea de strategii si management, Adriana Petrescu a pozitionat numeroase companii straine si autohtone pe piata romaneasca. Mereu aproape de oameni si de nevoia lor de performanta, intelegand perfect piata prin prisma experienței sale extensive, cariera ei se axeaza pe domeniul dezvoltarii personale. Training-urile pe care le pregateste se adresează unui public care doreste sa se autodepaseasca printr-o cunoaștere perfecta a sinelui si a capabilităților personale.

 Ce  oferim  noi :  

Vei fi  primita in aceeasi atmosfera calda ca si pana acum , cu gustarea-cina , cafea , prajituri , si…TOMBOLA de final  !

La tombola poti castiga : bijuterii , vouchere pentru servicii infrumusetare sau o cina la restaurant , hainute  , carti…

  • NOU !-  in pauza  doua dintre participantele la seminar  vor fi alese pentru a beneficia pe loc de serviciile echipei salonului de beauty Cinnamon Beauty Salon  !!  

Pentru ca : LUNEA E A TA !

 INSCRIE-TE trimitand solicitare prin sms la 0722.630.225 sau  la adresa de email  femei.independente@yahoo.com  , cu  numele si prenumele tau si un numar de telefon unde poti fi contactata !

CU DRAG TE ASTEPTAM !

  Taxa de participare e de 60 de lei , iar pentru  bugetari si studente 40 de lei !

Invita o prietena iar ea  va plati  doar 50% !”

Reiau rugămintea ca cine merge acolo să ne povestească şi nouă (dacă ajunge cineva 🙂 ).

Dacă ţi-a plăcut articolul, te invit să îl dai mai departe

şi să te abonezi la newsletterul Armonie Feminină.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s