Un an de bucurie!

„Viaţa ţâşneşte prin toţi porii, totul e viu, totul e plin de viaţă VIE, care înghite şi dizolvă şi pune la loc în aceeaşi clipă; un clocot de bucurie e în toate secundele şi în albinele şi firele de iarbă şi în praful din razele soarelui, totul dă pe dinafară de bucurie. În fiecare clipă totul se desface în bucăţi şi se reasamblează, mereu altfel şi mereu la fel; am în mine părţi din stele, din flori, din curcubeu şi eu sunt în toate acestea. Cum vei şti dacă te uiţi la un curcubeu sau la mine? Nu vei şti, aşa că mă vei privi mereu, în orice, chiar şi în tine.”

Aşa mă simt după trei zile de retragere şi meditaţie, la sfârşit (şi la început) de an. Vă doresc să trăiţi mereu în bucurie, să vă fie viaţa un freamăt nestins de dor, de încântare, de minunare, de recunoştinţă, de sfinţenie.

Încercaţi să vă amintiţi mereu de partea voastră cea mai frumoasă, de ceea ce este adânc în voi sădit de Dumnezeu şi să trăiţi mereu la înălţimea acestui ideal al vostru, şi nu credeţi pe nimeni care vă spune că sunteţi mai prejos sau mai puţin de ceea ce vă spune Inima voastră! Aduceţi frumuseţea, armonia, iubirea, liniştea în orice respiraţie, în orice gest, în orice privire, în orice îmbrăţişare. Vă doresc să aveţi (încă) un an de bucurie şi frumuseţe!

Un gând despre “Un an de bucurie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s