Relaxare, linişte şi zăpadă

Privesc afară, e linişte şi alb. Unii fulgi coboară vijelioşi, alţii mai rămân să danseze, alţii au îmbrăţişat deja tăcerea ierbii ce încă nu s-a născut.

Mă gândesc la acel ceva care a stabilit locul exact în care fiecare fulg de zăpadă va atinge pământul. Mă gândesc la ritm, la viaţă şi la moarte, la zăpadă şi la soare. Totul în jurul meu are o frumuseţe, o linişte, o armonie de la sine înţeleasă. Mă bucur când pot să intru în acord cu aceste ritmuri ale naturii, să ascult liniştea plină de viaţă a zăpezii, a pădurii, a cerului.

Acum e timpul naturii pentru zăpadă, pentru alb. Ce firesc este totul! Şi ce importantă este relaxarea mea, ca să pot vedea zăpada, albul, ca să pot auzi liniştea. Simt aproape fizic cum mintea mea s-a destins, cum emoţiile vijelioase au plecat (cel puţin pentru aceste clipe). Mă simt relaxată, topită, contopită cu liniştea din jurul meu. Mă cufund în pacea adâncă a zăpezii, a cerului, a inimii mele.

Uneori mi-e teamă că nu mă voi mai putea întoarce aici, la această linişte, după ce voi reveni lângă oameni şi la ceea ce am de făcut în viaţa de zi cu zi. Însă până acum am reuşit mereu să mă întorc, aşa cum o barcă plecată pe marea agitată găseşte mereu farul ce îi arată drumul spre port. E ceva mai presus de mintea mea, de personalitatea mea, ceva care mă cheamă şi mă readuce înapoi Acasă.

PS: Azi m-a ajutat o muzică foarte frumoasă, de relaxare. Deocamdată, formatul acestui blog nu îmi permite să pun aici muzică. Dacă doriţi să v-o trimit, vă rog să îmi lăsaţi un comentariu sau să îmi trimiteţi un mesaj. Vă invit să o ascultaţi şi voi, să vă relaxaţi, să vă lăsaţi sufletul să zboare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te invit să îl dai mai departe

şi să te abonezi la newsletterul Armonie Feminină (pentru a primi şi alte cadouri – surpriză).

7 gânduri despre “Relaxare, linişte şi zăpadă

  1. ana

    „”Ma gandesc la ritm, la viata si la moarte..” Ce putine lucruri sunt cu adevarat importante cred ca doar in aceste momente se pot descoperi. Felicitari pentru ganduri si multumeste ca ai spiritul puternic, de poti sa faci acestea. Si noi multumim.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s