Întrebări pentru auto-examinare

În contextul programului online pentru femei, în care prima săptămână are ca temă „conștientizarea„, vă propun să ascultați următorul clip, selectat dintr-o conferință ținută de Liviu Gheorghe la centrul Kamala: Întrebări pentru auto-examinare. Apoi, după ce notați aceste întrebări, să vă acordați timpul necesar pentru a răspunde.

Un pas esențial către transformarea în bine este să ne dăm seama de starea actuală, ca să știm ce mai trebuie să purificăm în viața noastră pentru a putea vedea, simți, trăi frumusețea care există pretutindeni, inclusiv în noi.

Un gând despre “Întrebări pentru auto-examinare

  1. Nicole

    Ma bucur ca pot sa particip la acest curs. Eu am avut 8 saptamani in care am putut practica liber orice, neingradita de obligatia de a merge la munca, si am ajuns sa fiu calma si sa fiu in contact cu spiritul si energia mea interna, ma simt exact ca un canal prin care energia curge liber. Practica mea predominanta acum este taichi, meditatie si patinaj. Fac cu placere Surya Namaskara, desi este un challenge ptr ca articulatia mea dreapta este oarecum afectata in urma unei fracturi. Eu aprind lumanari iarna oricum, si crearea acestui ‘magic field’ a fost ceva ‘ natural’ in contextul meu momentan… Ma bucur ptr participarea la acest curs deoarece challenge-ul meu este sa mentin aceasta stare la care am ajuns acum, si dupa ce o sa reincep viata mea de zi cu zi… si primul challenge al calmului interior n-a ezitat sa apara… nu m-am panicat, am ramas as calm as I could be, however I did feel drained for a few hours… taichi practice, yoga and med has helped…. Let the spirit be, and us just flowers who delight the spirit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s