Un nou început: Echinocțiul, Luna Plină, „Nunta Cosmică” și seminarul Armonie Feminină

Când am ales data seminarului pentru femei (24-25 martie), nu știam decât că este în preajma echinocțiului de primăvară. Am descoperit de curând că perioada 20-27 martie este plină de evenimente astrologice importante, care ne pot ajuta să aducem mai multă armonie în viața noastră și să începem sub auspicii extrem de favorabile diferite proiecte (inclusiv din domeniul transformării interioare, adică și programul Armonie Feminină 🙂 ).

Echinocțiul, Luna Nouă și „Nunta cosmică”

Marți, 20 martie, este Echinocțiul de primăvară, moment de echilibru între zi și noapte, începutul primăverii astronomice, moment plin de energie, de forța Naturii care se trezește la viață.

Joi, 22 martie, este Luna Nouă, moment de armonie între energiile solare și cele lunare, favorabil începerii oricărei activități importante, fie că este o călătorie, un proiect, o perioadă de dezintoxicare sau o practică spirituală, de transformare interioară.

Iar perioada 24-27 martie este extrem de benefică pentru afirmare (Soarele se află în Berbec), dar și pentru acumulare și înfrumusețare (Luna se află în Taur).  „Acest moment se produce o singură dată pe an, atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar Luna se află în zodia Taurului. În acest interval, energia Soarelui şi cea a Lunii se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră, şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temelie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră. ” (citat din Echinoxul, Luna nouă și Nunta cosmică de Alexandru Nicolici)

Cum putem folosi această perioadă?

Știm că uneori, deși cunoaștem teoretic multe lucruri, ne este greu să le punem în practică: „Am vrut întotdeauna să fac mișcare, dar nu îmi găsesc timp”, „Știu că un regim de purificare mi-ar face bine, însă nu pot să renunț la ciocolată”, „Mi-e greu să nu mai mănânc deloc carne”, „De mult vreau să am mai multă grijă de mine, însă nu reușesc să mă opresc din ritmul zilnic agitat”, etc, etc. Vi se pare ceva cunoscut?

Hotărârea noastră de a modifica ceva în viață, de a aduce mai multă armonie, echilibru, frumusețe, poate fi ajutată, sprijinită și de momente astrologice cum sunt cele enumerate mai devreme. Cu atât mai mult cu cât sunt trei asemenea evenimente într-o săptămână!

Energia subtilă specifică acestor momente astrologice ne poate impulsiona în luarea unor decizii importante, în schimbarea modului de viață (cu unul sănătos), în orice început pe care vrem să îl declanșăm.

Concret, vă propun ca în această săptămână:

– să vă acordați timp pentru a reflecta asupra vieții voastre

să începeți un regim de dezintoxicare sau purificare: puteți alege între cura cu sucuri și crudități, dieta alcalină, regimul Oshawa, cura cu citrice, cura de primăvară, etc, etc,  (urmăriți articolele viitoare pentru asemenea regimuri)

să începeți un program de viață sănătos, echilibrat (dacă nu știți ce anume v-ar face bine, vă recomand să completați chestionarul despre obiectivarea echilibrului interior și testul de determinare a tipului constituțional).

Este o perioadă bună începuturilor! Îndrăzniți, faceți primul pas, astrele vă ajută!

În acest context, vă invit la seminarul Armonie Feminină, care poate marca începutul unei perioade deosebit de frumoase din viața voastră. În cadrul seminarului vor fi prezentate (și practicate) modalități de armonizare prin diete adecvate tipologiilor constituționale, mișcare, relaxare, îmbunătățirea relațiilor, cunoaștere de sine, trezirea energiilor interioare, etc.

Ești pregătită pentru un miracol în viața ta?

Dacă articolul v-a plăcut sau v-a ajutat, vă rog să îl dați mai departe

și să vă abonați la blog.

2 gânduri despre “Un nou început: Echinocțiul, Luna Plină, „Nunta Cosmică” și seminarul Armonie Feminină

  1. LUMINITA MORARI

    Buna ziua,d-na Veronica,sunt interesata de cursurile dv si as vrea sa va intreb,cand veniti la Arad?? Mi-ar placea fff mult sa particip la cursurile dv mai ales ca sunt de-a dreptul fascinata de subiectele pe care le abordati 😀 .Va doresc o primavara superba!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s