Impresii și poze de la seminarul Armonie Feminină, 8-10 iunie 2012

Trei zile de relaxare activă, yoga în natură,  exerciții de comunicare și auto-cunoaștere, jocuri și mișcare – seminarul Armonie Feminină, iunie 2012.

Iată și câteva impresii ale celor care au participat:

„Am avut parte de o oază de liniște în vacarmul vieții cotidiene. Mi-a plăcut atmosfera relaxantă generală, peisajul minunat în care am făcut ședințele de yoga.”

„A fost un seminar foarte relaxant, liniștit, dar și cu mișcare, care mi-a făcut foarte bine, cu idei utile, fete faine. Mi-a plăcut tot, ieșirile în natură, exercițiile pentru bazin, dansul, prelegerea despre transfigurare. Mulțumesc!”

„Am sosit în căutarea unui nou stil de viață, pentru a trăi mai liniștit, armonios, încrezător. Sper că l-am și găsit. Cel mai mult mi-a plăcut atingerea relaxării, să începi să îți privești viața cu alți ochi.”

„De cât de puțin avem nevoie ca să dăruim: bucurie, liniște, iubire… Trebuie doar să fim. M-a ajutat liniștea de la seminar, meditația „Da” de acceptare, poeziile, prelegerea despre transfigurare… totul ca întreg.”

„Există o lume și fără stres, fără frustrare la fiecare pas. Mi-a plăcut timpul petrecut în natură și cu animalele, conversațiile interesante. Cel mai dificil a fost să rețin grămezile de informații primite :).”

„O experiență frumoasă, veselă în care am avut ocazia să mă redescopăr, să mă încarc cu energie vitală :), să mă relaxez, să mă bucur.”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s