Metode de relaxare și revitalizare – curs online gratuit

După succesul cursului “7 săptămâni pentru o viață frumoasă” (care a avut loc la începutul anului și la care au participat peste 80 de femei), vă invit să participați la cursul online gratuit “Metode de relaxare și revitalizare” din cadrul programului Armonie Feminină. Cursul va avea loc în perioada 5 – 25 noiembrie 2012 și va putea fi reluat periodic, la cerere. La sfârșitul acestor 21 de zile veți avea un set de tehnici și informații practice, care vă pot orienta spre un stil  de viață sănătos, armonios și spiritual, utile oricând veți avea nevoie să vă încărcați bateriile și să vă relaxați.

Pentru a vă înscrie, vă rog să trimiteți un email pe adresa  armoniefeminina(at)gmail.com  în care să precizați de ce vreți să urmați acest curs sau care este situația personală pe care vreți să o îmbunătățiți. Se primesc înscrieri până pe 4 noiembrie. Vă invit să transmiteți mesajul mai departe și să invitați și alte persoane să se înscrie la acest curs, mai ales dacă observați că au nevoie să se relaxeze sau să își redobândească energia.

În prima zi a celor trei săptămâni ale cursului (pe 5, 12 și 19 noiembrie), veți primi câte un email cu tehnici, exerciții și recomandări pe care le veți putea aplica personal, în ritmul vostru, acasă la voi.

Întrebările, comentariile, discuțiile vor avea loc pe pagina deschisă special pentru acest curs de pe blogul Armonie feminină (accesul pe această pagină este gratuit, se face doar cu parolă, care va fi dată personal celor care se înscriu la curs).  

Din cuprins:

– recomandări pentru o alimentație sănătoasă, revitalizantă

– tehnici yoga pentru relaxare și energizare

– sfaturi și recomandări pentru o atitudine relaxată, optimistă și energică

– teste, jocuri, exerciții.

Pentru un preview al acestui curs, vă invit să participați la întâlnirea Armonie feminină, care va avea loc sâmbătă 27 octombrie, la Brașov. Aici vor fi practicate o parte din tehnicile cursului de relaxare (şi nu numai). Mai multe informații despre această întâlnire găsiți aici.

 Informații și înscrieri (pentru cursul online sau/și pentru întâlnirea din 27 oct): armoniefeminina(at)gmail.com

Vă aștept cu drag!

12 gânduri despre “Metode de relaxare și revitalizare – curs online gratuit

  1. Buna, Mironela,
   Asa cum am scris in articol: „Pentru a vă înscrie, vă rog să trimiteți un email pe adresa armoniefeminina(at)gmail.com în care să precizați de ce vreți să urmați acest curs sau care este situația personală pe care vreți să o îmbunătățiți.”. Pe email, nu in comentariu.
   Te rog sa scrii cu litere mici: in limbajul online, majusculele inseamna ca tipi sau strigi.
   O zi frumoasa!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s