Povestirile unei Seherezade moderne (8 – Fantasmă parfumată)

Îi simt prezenţa tulburătoare prin toţi porii, respiraţia lui îmi dă fiori, deşi e în celălalt capăt al camerei. Stau cu spatele la el, deocamdată,  pentru a prelungi aşteptarea întâlnirii directe.

Vreau să îl cunosc pe cel care mi-a înstelat visele, să îi intru în suflet, să văd în ochii lui pe adevăratul Clive Owen, nu măştile pe care le poartă în filme. Vreau să îl fascinez, să îi umplu sufletul de bucurie ca o ploaie de stele căzătoare care îţi taie respiraţia într-o noapte de vară şi de care îţi aduci aminte toată viaţa, căci ai fost martorul unei minuni.  Singura cale de a mă apropia în acest fel de el este să fiu eu însămi, delicată şi provocatoare, sinceră şi pasională, verticală şi puternică. Am un singur ajutor: parfumul Playboy VIP, care mi-a deschis drumul spre platoul lui de filmare.

În natură, nu poţi rămâne mult timp prea departe de tine însuţi, de aceea vreau să îl atrag pe terenul meu: o zi în pădure, singuri, împreună. Vrea pericol? Vrea tensiune? Le va avea. Dacă mă va prinde, voi fi a lui. Dacă nu, … 

Îmi simte freamătul, zâmbeşte şi acceptă, sigur pe el, chemarea mea parfumată.

Lipită de coama calului, mă strecor printre copaci, simţindu-i apropierea năvalnică. Râsul meu ameţitor umple pădurea. Ca orice femeie, am de partea mea natura cu toate secretele ei. Ca orice bărbat, incitat de mister,  trăieşte plăcerea jocului, a căutării, a descoperirii.

Parfumul meu lasă o urmă inconfundabilă, care se topeşte treptat în mireasma pădurii. Ca o zeiţă antică, îmi las urma piciorului pe pământul moale, atrăgându-l spre cascadă. Mă vede în spuma plină de curcubee, însă eu am plecat deja mai departe când vrea să mă prindă în braţe.

Ce poate fi mai seducător decât o femeie încrezătoare, ai cărei ochii sunt plini de pasiune, în al cărei trup străfulgeră bucuria, al cărei joc te umple de încântare şi te face să uiţi timpul?

Labirintul pădurii şi al jocului a fost dezlegat într-un târziu (poate că m-a prins, poate că nu… ), iar Clive a plecat din fantasma mea înmiresmată, însă nu pentru mult timp 🙂 Mai am câteva picături magice de parfum.

Seherezada a visat astfel cu ochii deschişi pentru etapa a 8-a a concursului SuperBlog 2012.

(imaginea lui – de aici)

2 gânduri despre “Povestirile unei Seherezade moderne (8 – Fantasmă parfumată)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s