Invitaţie pentru „provocarea lunii”

Aşa cum ştiţi, pe blogul Armonie Feminină am lansat „Provocarea lunii” – o serie de acţiuni menite să ne/îmi facă viaţa mai frumoasă, mai feminină, mai liniştită. În urma provocării lunii noiembrie – o zi de retragere în solitudine, am primit următorul mesaj, cu rugămintea de a-l transmite mai departe.

„Numele meu este Aura Lapadat, sunt din Zarnesti, jud Brasov. Am citit articolul dvs. Provocarea lunii  si mi-a placut foarte mult. Este intr-adevar minunat sa petreci cel putin o zi cu tine, sa te descoperi, sa gasesti prioritatile si sa renunti la lucrurile care te trag inapoi.

Eu am o pensiune la Zarnesti chiar langa padure, o zona foarte linistita. Acum este o perioada foarte frumoasa si linistita. Vreau sa va propun sa anuntati cititoarele dvs. ca daca doresc sa iasa din cotidian si vor sa petreaca o zi sau doua linistite, eu vreau sa le ofer acest loc unde pot veni. In cursul saptamini este liber si eu tot incalzesc pensiunea. As vrea sa ofer cazare acelora care doresc sa dea o fuga in natura. Nu trebuie sa plateasca nimic, sunt  invitatele mele. Am 14 camere, un living, bucatarie, sala de conferinte si multa, multa natura.

Le astept cu drag. Aura Lapadat”
Dacă doriti să răspundeţi invitaţiei, luaţi legătura cu ea la adresa alapadat@yahoo.com.
Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s