Obstacolele apar pentru a fi depăşite

Dacă viaţa ta ar fi o carte, iar tu ai fi autorul, ce ai scrie în ea?

În scurtul video care urmează, Amy Purdy povesteşte cum a ajuns să îi ajute pe alţii (cu aceeaşi problemă ca a ei), şi cum îşi trăieşte viaţa la care a visat de când era mică, în ciuda unei limite fizice care i-ar opri pe alţii. Nu ar schimba nimic din viaţa ei… Inspirator şi emoţionant!

Un gând despre “Obstacolele apar pentru a fi depăşite

 1. Ana

  Un profesor intelept mi-a spus odata ca oamenii asteapta intotdeauna sa fie „vazuti” de ceilalti ,recunoscuti. Si au nevoie de aceasta atmosfera sociala, pentru a se defini fata de altii si fata de ei insisi.Eram tanara si l-am contrazis; credeam in luptatorul solitar, erou pentru el.
  Ma uit cu cata bucurie, liniste povesteste Amy , cat de dezinvolt se misca.Bravo ei, felicitari si recunostinta celor care au fost langa ea.Amy face parte din elita care a reusit.Prin ea se va schimba in bine, cat de putin, mersul omenirii.
  Avem noi romanii un distins profesor, Ovidiu Bojor.Si spunea acum cateva zile , la o emisiune tv, ca elitele sunt cele care schimba societatea, nu gloata.Era vorba de oameni care, prin exemplul lor, prin munca, genialitate, chiar aduc un aport schimbarii, in bine.
  Dar noi traim in Romania, si fara sa vreau, am un gand bun si pentru gloata.Imparatul chinez din filmul „Mulan” spunea :”Si un bob de orez conteaza!”.Cred, si ma rog, pentru implinirea, reusita, inflorirea sufletelor la cat mai multi oameni.
  Asa sa ne ajuta Dumnezeu!
  Multumim.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s