Sfat – Oana Pellea

„Când ești nemulțumită sau ți se pare că ai probleme… Când vii acasă, pune mâna dreaptă la spate și încearcă să te descurci doar cu mâna stângă: să dai foc la aragaz, să te speli, să-ți iei ce-ți trebuie din frigider. Zece minute, nu mai mult… și, după zece minute, ia-ți mâna dreaptă de la spate și uită-te la ea cu ochii tăi de carne. Și ai să vezi minunea! Ai să vezi ce înseamnă să ai două mâini, două picioare… Ai să înțelegi ce înseamnă să fii sănătos în minunea Domnului. Așa mi-a spus mama de pe patul de spital…” – Oana Pellea – din „Jurnal 2003-2009”

Un gând despre “Sfat – Oana Pellea

  1. Ana

    „Intreaga viata este o minune.Soarele apune cand esti obosit si rasare cand esti odihnit.Daca iei in mana praf si nu vezi doar praf,e o minune.Iar daca te uiti in jur si-ti spui ” Sunt viu!” ,asta este cea mai mare minune.Intreaga viata este o minune.”(Din filmul „Cele sapte infatisari ale doctorului Law’)
    Am aflat ca astazi sunt sarbatoriti Constantin si Elena. La multi ani tuturor cu aceste nume,La multi ani sanatosi, cu zambete si bucurii.La multi ani tuturor !!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s