„Minunea care dă fiori” – seminar despre Frumusețe și Iubire

Frumusețea este promisiunea fericirii, scria inspirat Stendhal. Iar Dostoevski mărturisea: Frumusețea va mântui lumea.

Și tu, și eu, și cel pe lângă care trecem pe strada, cu toții vrem să fim fericiți, să ne bucurăm de o viață intensă, plină, vastă, vrem să iubim și să fim iubiți… Iar Frumosul este o promisiune a acestei vieți de dor mereu chemător, o poartă către ceva știut adânc în noi.

În acest sfârșit de săptămână vă invit la un seminar despre dorul de iubire care ne luminează viața și îi dă consistență, o scutură de monotonie, abrutizare și indiferență.  Vă chem să cunoașteți perspectiva spiritualității tantrice, a celor 10 Mari Înțelepciuni (numite Dasha Maha Vidya în limba sanscrită),  din care face parte Înțelepciunea trăirii în Frumusețe și Iubire,  cunoscută și sub numele de Tripura Sundari (sau Frumoasa celor trei lumi).

Vom cunoaște împreună modalități teoretice și practice de readucere, mai bine spus redescoperire, a frumuseții și iubirii din noi, din viața noastră. Se va oferi inițierea în mantra (cuvânt de putere) specifică acestei Înțelepciuni și se va lucra cu Sri Yantra (simbol spiritual cunoscut în toată lumea – l-am pus și in headerul acestui blog 🙂 ). Vom face împreună meditații și procedee yoga care să ne ajute să ne reamintim și să trezim mai puternic în inima noastră dorul de iubire, de frumusețe și de fericire.

srichakra

În urmă cu trei ani a avut loc primul seminar dedicat lui Tripura Sundari, impresii și imagini de atunci puteți găsi aici , aici, aici și aici.

Seminarul va avea loc în perioada 21-22 septembrie 2013 în Sânpetru, Braşov, la sala Centrului de Meditatie și Yoga Kamala și este ținut de profesoara de yoga Simona Trandafir (blog: tantra-mahavidya.com în limba română, tantramahavidya.com în limba engleză).

Program orientativ: 21 septembrie orele 9-18, cu pauză de prânz; 22 septembrie orele 9-17, cu pauză de prânz.

Pentru persoane din alte localitati se poate asigura cazare si masa. 

Informații şi înscrieri:

– tel. 0268.360.424.

– mobil: 0731.32.42.39

– e-mail: contact(at)kamala.ro sau centrulkamala(at)gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s