Prezentarea programului Armonie Feminină – întâlnire liberă

Luni, 26 ianuarie 2015, ora 18.30, în Braşov. O stradă liniştită, cu case frumoase. Dintr-o curte se aude un freamăt blând, o adiere melodioasă, punctată de râsete. Atrasă de parfumul oriental şi foarte curioasă, Ea intră în curtea primitoare, apoi în sala plină de lumină. Zăreşte un grup de femei frumoase, cu ochi strălucitori, feţe îmbujorate şi zâmbete deschise. Încredere. Tăcere. Emoţie. Recunoaştere.

Aşa începe povestea Ei, a femeii în căutarea frumuseţii şi a unei vieţi pline de sens, de bucurie, de înţelegere şi de conştienţă.

Aşa poate începe (sau continua) povestea Ta. Da, chiar a Ta, cea care citeşti acum.

Luni, 26 ianuarie 2015, ora 18.30, vei face un pas pentru recunoaşterea frumuseţii tale adevărate, pentru regăsirea încrederii, bucuriei şi luminii interioare pe care le-ai cam pierdut, sau doar poate le-ai uitat, undeva pe drumul sinuos al vieţii.

Pentru că în acea zi de luni vei participa la o întâlnire de prezentare a programului Armonie Feminină, atât din punct de vedere teoretic, cât şi practic. Vei fi pregătită cu un caiet şi ceva de scris (sau chiar cu tableta pentru notiţe), dar vei fi gata şi pentru câteva tehnici demonstrative (haine comode pentru mişcare).

Draga mea cititoare, nu contează vârsta pe care o ai, pregătirea profesională sau numărul de kilograme. Contează dorinţa de a te bucura din plin de darul feminităţii tale, dorinţa de a-ţi înţelege corpul, emoţiile şi mintea, de a-ţi descătuşa energiile şi de a te arăta lumii aşa cum ştii în adâncul sufletului că eşti.

Vei veni şi cu cea mai bună prietenă sau colegă şi vei anunţa familia că nu răspunzi la telefon până la ora 20.30. Astfel, îţi vei rezerva cel puţin două ore pentru această întâlnire feminină.

Dacă vei continua sau nu acest program, depinde doar de tine!

Dacă vrei să vii, dar ai copil mic, sau locuieşti în împrejurimile Braşovului şi ai nevoie de transport, sau ai altă situaţie care pare să te împiedice să participi, dă un semn şi căutăm o soluţie împreună.

Intrarea este liberă, dar cu înscriere prealabilă :

– prin telefon (0731.32.42.41)

– sau email (armoniefeminină@gmail.com).

Întâlnirea are loc la sala Centrului de yoga şi meditaţie Kamala din Braşov, str. Mircea cel Bătrân nr. 15.

Hai să continuăm povestea împreună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s