Cursul Armonie Feminină – de două ori pe săptămână, în Braşov

Într-adevăr, a fost o seară energizantă, cu bujori în obraji şi priviri luminoase. Am întâlnit un grup de femei frumoase, dornice să descopere aspecte ale feminităţii încă necunoscute lor, cu vârste de la 20 la 71 de ani (!). Am râs şi am tăcut împreună, le-am simţit cum se deschid ca nişte flori sub căldura soarelui, iar în final am hotărât să mergem mai departe pe acest drum, împreună.

Aşa că din luna februarie în Braşov vor fi două cursuri practice săptămânale, luni (între orele 18.30 – 20.30) şi joi (între orele 16.30 – 18.30).  Ambele grupe au aceeaşi tematică de studiu, se poate participa o dată sau de două ori pe săptămână, ceea ce contează este motivaţia, practica şi perseverenta.

Cele care veţi veni la aceste cursuri veţi auzi unele lucruri poate deja cunoscute, cu siguranţă şi lucruri noi, însă ceea ce face diferenţa este modul în care le trăiţi, le integraţi în viaţa, în corpul şi inima voastră. Nu devii mai feminină dacă citeşti zeci de articole sau cărţi în domeniu, ci prin trăirea acelei informaţii, prin aducerea ei în viaţa ta, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare clipă, respiraţie şi bătaie a inimii. Mai bine spus, devenind cât mai conştiente de această realitate care ne defineşte ca femei, care ne hrăneşte sufletul şi aspiraţiile.

Scopul acestor întâlniri şi cursuri este acela de a crea o viziune superioară, spirituală a feminităţii, dincolo de şabloanele şi prejudecăţile societăţii actuale, dincolo de propriile limitări mentale, din ce în ce mai aproape de ceea ce simţim că suntem cu adevărat.

În măsura în care vor fi cereri, vom putea veni cu acest program şi în alte oraşe, sub formă de seminarii sau tabere, aşa că îndrăzniţi să întrebaţi sau să ne invitaţi mai aproape de voi.

Informaţii la telefon 0731.32.42.41 sau email armoniefeminina@gmail.com.

new beginnings

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s