Lecție deschisă Armonie Feminină

Iarna se apropie de sfârșit, deja au apărut primele flori curajoase, e timpul să ies din „hibernarea” scriitoricească  și să redevin mai prezentă pe blog :). În perioada în care nu v-am mai scris, s-au produs transformări foarte bune în viața mea: peste trei luni voi termina cursul de profesori de hridaya yoga și meditație (șansă de lărgire a orizontului spiritual și de aprofundare teoretică și practică), continui să predau yoga pentru începători (joi, de la ora 9, în Brașov), am participat la organizarea retragerii de meditație din preajma Anului Nou, am început să prezint elemente de tai chi și qigong la centrul Kamala,  etc.  Bineînțeles, programul Armonie Feminină a continuat și există acum un grup frumos și entuziast în Brașov. Mi-am propus pentru acest an ca în fiecare lună să am o zi (minim 24 de ore) de retragere spirituală și o drumeție pe munte (cu o noapte petrecută la cabană), și deja primele două luni au trecut cu succes.

Mărțișorul meu pentru voi este o lecție deschisă Armonie Feminină. În Brașov, luni, 7 martie, între orele 18.30-20.30, la sala din str. Mircea cel Bătrân nr. 15, la centrul de yoga și meditație Kamala. Vom practica împreună tehnici yoga pentru armonizare, purificare și înălțare sufletească, ne vom bucura de o relaxare profundă și ne vom (re)umple sufletul de liniște și frumusețe. Evident, vor fi si surprize (plăcute) 🙂

Intrarea este liberă, iar pentru înscrieri și informații mă puteți suna la numărul 0731.32.42.41 sau să îmi scrieți pe adresa de e-mail: armoniefeminina@gmail.com.

Intenționez să avem periodic o asemenea întâlnire liberă, deschisă, așa că abonați-vă la noutăți sau verificați pagina mea de Facebook sau a centrului Kamala.

Vă doresc o primăvară curată și proaspătă, ca un izvor de apă vie!

(poza am făcut-o iarna aceasta, când soarele se juca împreună cu noi)

lumina frumoasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s