Un nou curs Armonie Feminină în Brașov !

Dragi prietene,

dupa o vară frumoasă, reîncep cu bucurie cursurile din cadrul programului Armonie Feminină. Vă invit așadar la sala centrului Kamala din Brașov, str. Mircea cel Bătrân nr. 15, în fiecare luni de la ora 18.30, începând cu 12 septembrie 2016.

Vom  învăța și aprofunda aspecte teoretice și mai ales practice despre:

  • tipologii constituționale (specifice sistemului Ayurveda) și corespondența lor cu energiile elementelor (pământ, apă, foc, aer, eter) și cu chakrele (niveluri de conștiență și energie), informații care ne ajută să devenim mai atente la noi înșine, mai conștiente de noi înșine, de corpul și sufletul nostru, să ne găsim calea proprie spre fericire
  • conștientizarea propriilor calități feminine; modalități specifice de trezire și armonizare a acestora
  • egalitate și stabilitate psiho-mentală; senzualitate și relații armonioase; încredere în sine și voință; empatie și bunătate; gingășie și intuiție; luciditate și claritate mentală; recunoștință și devoțiune.
  • sănătate feminină (echilibru hormonal, perioada pre și postnatală, menopauză)
  • relaxare și liniște interioară.

Cursul are la bază practica yoga (asane (posturi corporale), tehnici de respirație, de meditație, metode de relaxare), însă sunt cuprinse și elemente de tai chi, qi gong, dietă sănătoasă, masaj, plante medicinale, cosmetică naturală etc, etc.

flori

Esenţa noastră este spirituală și astfel, avem toate calităţile pe care le atribuim Divinitaţii. Calităţi precum pace, bucurie, bunătate, recunoştinţă, încredere, curaj, frumusețe, iubire, adevăr, compasiune, răbdare…

În general, multe femei consideră că aceste virtuţi trebuie să fie căutate în exterior, dobândite prin tehnici spirituale, şi apoi incorporate cât mai bine în viaţa noastră. Dar toate aceste calităţi sunt (mai mult sau mai puţin) latente in noi. Trebuie doar să le recunoaştem prezenţa şi să le veghem creşterea. Facem asta prin lărgirea percepţiilor noastre, prin deschiderea minţii pentru a vedea posibilităţile care ni se oferă. Ne deschidem inima spre noi insine, spre ceilalti, spre divin.

Înscrieri și informații:

telefon: 0731.32.42.41

email: armoniefeminina@gmail.com

Facebook: Armonie feminină

Fie ca freamătul Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

lectie deschisa armonie feminina.jpg

În continuare puteți afla despre programul centrului Kamala pentru toamna aceasta (plus alte evenimente care vor fi anunțate în timp util):

– din 12 septembrie se reiau cursurile săptămânale de yoga și meditație, în București și Brașov. O veste bună pentru  București: avem o sală nouă, doar a noastră, astfel că am îmbogățit programul cu sedinte de yoga pentru pensionari, practică yoga de dimineață, etc. Programul complet al cursurilor poate fi găsit aici.

– se mai pot face înscrieri la cursul de profesori de yoga care se va desfășura în București în perioada 23 septembrie 2016 – mai 2017 – detalii aici

– vă invităm la retragerile de meditație din Brașov (7-9 octombrie 2016, detalii aici), Bucuresti (4-6 noiembrie – detalii aici) și cea de 10 zile din preajma Anului Nou (26 decembrie 2016 – 6 ianuarie 2017, Brașov – detalii aici).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s