Practica Armonie feminină, sâmbătă, 11 februarie

Întâlnirile lunare de practică din cadrul programului Armonie feminină pot deveni o tradiție frumoasă și profund regenerantă, deoarece fericirea și conștiența pe care le trezim în noi înșine ne luminează atât propria viață, cât și a celor din jurul nostru.  

Următoarea ședință de practică Armonie Feminină va avea loc sâmbătă, 11 februarie 2017, între orele 14.30 – 19.00, la sala Centrului Kamala din Sânpetru, Brașov (se poate participa și doar la o parte din program). Împreună ne vom reaminti de cele mai frumoase și înalte idealuri spirituale, ne vom energiza prin yoga, meditație si tai chi, ne vom bucura împreună de feminitate și relaxare, iar dacă vremea va fi bună cu noi, putem continua duminică, 12 februarie, cu o plimbare liniștită în natură. 

Participarea se face pe bază de donație, iar confirmarea de participare se poate transmite prin telefon (0731.32.42.41), prin email (armoniefeminina@gmail.com) sau direct la cursurile noastre din Brasov.

Iar dacă în acea zi aveți alt program, sper să ne (re)întâlnim la practica noastră săptămânală din fiecare zi de luni, în Brașov, str. Mircea cel Bătrân nr. 15, de la ora 18.30.

„Femeie,

ce mare porți în inimă și cine ești?

Mai cântă-mi înc-o dată dorul tău,

să te ascult

și clipele să-mi pară niște muguri plini,

din care înfloresc aievea – veșnicii.”

(Lucian Blaga)

lumina-in-padure

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s