Despre mine

Viaţa mea – o poveste de dor, de Iubire, de Frumusețe… așa o văd eu, detaliile „tehnice” contează mai puțin. Dar ca să știți cine scrie pe acest blog (când nu țin cursuri sau merg prin munți), iată câteva date. 

Mă numesc Veronica Godeanu, m-am născut în 1974, zodia Leului, sunt absolventă a Facultăţii de Silvicultură şi Exploatari Forestiere, Braşov, promoţia 1997 (nu am profesat niciodată, însă pasiunea pentru drumeții, pădure și natură a rămas).

Practic yoga din anul 1991 și sunt profesoară de yoga din anul 2004. Fac parte din grupul Centrului de Yoga şi Meditaţie Kamala din anul 1994 până în prezent (www.kamala.ro), sunt formator (specialist în educaţia adulţilor) atestat de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei.

Am fost redactor la Revista Misterelor, colaborator la revista Yoga Magazin (1998-1999), iar în perioada 2001-2004 am fost redactor-şef al revistei de naturism şi spiritualitate Elixirum, apărută la ed. Kamala.

Am tradus din limba franceză lucrările „La voie du coeur” şi „Pour une vie reussie, un amour reussi” de Arnaud Desjardins, cărţi apărute la ed. Kamala sub titlurile „Calea inimii” şi „Iubeşte şi fii fericit” (2008, 2009).

Mă preocupă transformarea spirituală, sănătatea feminină (m-am vindecat de chist ovarian prin tratament naturist şi practică yoga). În 2010 am început programul Armonie Feminină prin care vreau să încurajez şi alte femei că pot să trăiască frumos, demn, sănătos, cu multă energie şi entuziasm, să îşi înţeleagă menirea şi darurile sacre cu care fiecare dintre noi am fost înzestrate.

În cadrul centrului Kamala din Brașov țin cursuri de Yoga (în Sânpetru și online) și programul Armonie prin mișcare.

Contact: mă puteți găsi pe Facebook, la armoniefeminina@gmail.com sau veronica@kamala.ro; tel. 0731.32.42.41.

veronica-iunie-2016

 diploma-yoga-mic

2 gânduri despre “Despre mine

 1. Elena

  La multi ani,Veronica, La multi ani ! De pe tot Pamantul, si din tot Spatiul, La multi ani !Bucurosi, fericiti, plini de impliniri, alaturi de cei dragi tie!
  La multi ani!
  Esenin : ” Si iata-i ceru-i despicat,
  trag vantu-n piept cu tot nesatul,
  copac de flacari s-a inaltat,
  a mele-s lumile si spatiul.”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s