Săptămâna 1

Sinteza lecției 1 (care a fost trimisă prin email participantelor la curs):

– tema săptămânii  – conștientizarea

crearea „spațiului magic interior” în care, timp de 49 de zile, vă veți (re)cunoaște, vă veți redescoperi frumusețea și puterea

– realizarea testului pentru obiectivarea echilibrului interior

– notarea în jurnalul personal a evenimentelor și dominantei zilnice (la nivel mental și emoțional)

Salutul Soarelui – de realizat zilnic de minim 5 ori.

Succes!

Vă aștept aici comentariile și întrebările. Se mai pot face înscrieri la acest curs până pe 5 februarie.

17 gânduri despre “Săptămâna 1

 1. nicoleta

  Cursul este extraordinar-parca a fost creat special pentru mine si nevoile mele.
  Salutul soarelui mi-a dat de furca…am vizionat de vreo 20 de ori filmuletul, dar acum imi iese bine…cred 🙂
  Faptul ca-mi place exercitiul si-mi vine sa-l fac din ce in ce mai des inseamna ca-l fac bine, nu? 🙂

  Multe, multe multumiri!!!

  Apreciază

  1. Tie ar trebui sa iti multumesti, ca ai inceput acest curs, pentru transformarea ta.
   Este bine cu Salutul Soarelui. Intr-adevar, pe masura ce il faci si te simti bine, vrei sa il faci din ce in ce mai mult, din ce in ce mai constienta. Este importanta perseverenta, sa nu fie doar o „exaltare” de moment. Poate deveni o practica zilnica de acum inainte. Te ajuta sa iti linistesti mintea, te regenereaza. Succes in continuare!

   Apreciază

 2. CorinaRa

  Fiecare set de mişcări din Salutul Soarelui este o prosternare în faţa Soarelui din fiinţa mea…iar această atitudine creează o stare de sacralitate, în care este dizolvat orice inconvenient legat de corpul fizic, aspirând să devin una cu Sinele meu divin.
  Şi încă din prima zi realizez câte 12 închinări către Soare, invocând divinitatea să devin conştientă de fiecare parte din cele 12 zodii ale fiinţei mele…
  Înainte de a începe Salutul Soarelui, trezesc Soarele din Scânteia mea divină, din mijlocul Sufletului meu, ca un răsărit care îmi zâmbeşte cu Iubire şi mă susţine în tot ce sunt:)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Berbecului, să trăiesc în deplină şi autentică mulţumire şi desăvârşire de Sine. (şi realizez primul set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Taurului, să trăiesc împlinirea sentimentelor, pasiunilor Sufletului meu şi să ating măiestria spirituală a Sinelui meu divin. (şi realizez al doilea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Gemenilor, să amplific la potenţialul maxim capacitatea de a gândi concret şi elevarea mea spirituală. (şi realizez al 3-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Racului, să mă împlinesc în familie, să mă integrez armonios şi firesc în Întregul Tot. (şi realizez al 4-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Leului, să iubesc necondiţionat, să onorez toate relaţiile mele. (şi realizez al 5-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Fecioarei, să dăruiesc necondiţionat harul primit. (şi realizez al 6-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Balanţei, să trăiesc în echilibru interior şi exterior, fiind centrată în Sinele meu divin. (şi realizez al 7-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Scorpionului, să amplifici puterea pătrunderii spirituale, să fiu conştientă de legătura mea cu Sinele divin, să extind conştiinţa, trăind în viaţa terestră multiple stări divine. (şi realizez al 8-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Săgetătorului, să amplific gândirea abstractă şi să percep conştient multidimensionalitatea manifestării Spiritului divin, atât interior, cât şi exterior. (şi realizez al 9-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Capricornului, să aleg şi să mă integrez în toate circumstanţele vieţii, ţinând cont de Binele cel mai înalt şi de planul Sufletului meu. (şi realizez al 10-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Vărsătorului, să trăiesc în deplină prietenie şi fraternitate, comunicând conştient la nivel sufletesc cu toate fiinţele din jurul meu. (şi realizez al 11-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Te invoc divinitate lăuntrică să trezeşti în fiinţa mea aspectul armonios solar a zodiei Peştilor, să trăiesc şi să manifest Compasiunea divină, să amplific abnegaţia faţă de revelarea Sinelui meu divin. (şi realizez al 12-lea set de mişcări din Salutul Soarelui)

  Respir conştient şi integrez în fiinţa mea aceste transformări.
  Transmit recunoştinţă şi Iubire Sinelui meu divin.

  Apreciază

 3. CorinaRa

  În spaţiul meu lăuntric este multă Lumină, bucurie şi tăcere deopotrivă, ca atunci când te afli în prezenţa copleşitoare a Iubitului.
  În spaţiul meu lăuntric vă chem pe voi, toate, minunate şi frumoase femei, care aspiră să trezească şi să manifeste conştient ceea ce a ales fiecare să fie în această viaţă, încă de la Facere.
  Spaţiul meu lăuntric este ACUM şi AICI, cu fiecare respiraţie…în Iubire…

  Apreciază

 4. Nicole

  Draga Corina, Mesajul tau este f frumos…. In curand o sa fac 45 de ani, si abia acum ma indrept catre ceea ce asi dori sa fac cu adevarat, cararea e firava, insa am descoperit un secret, acela de a avea incredere in izbanda… Si cu aceasta nadejde in suflet sper sa-mi depun lucrarea cu brio vineri… Ma bucur de aceasta comunicare la distanta cu sufletele ale caror forme fizice nu le cunosc, dar formele nu conteaza… sper, prea mult…
  Un gand suav tuturor! xx

  Apreciază

  1. pentru Nicole, mesaj de la Corina
   Orice inceput care iti aduce bucurie este o forma de regenerare, este acordarea la planul Sufletului tau.
   Asa ca, te sustinem toate pentru maine:)
   Cararea, oricat de firava iti pare acum, este sustinuta de ingerii tai, devenind astfel stabila si luminoasa. Orice alegi sa experimentezi, daca este cu si in Iubire, are toate portile deschise, daca este pentru Binele cel mai inalt, are finalitate in timpul si locul cele mai potrivite.
   Fii chiar de acum recunoscatoare pentru reusita! Aceasta este izbanda;) Corina

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s