Săptămâna a 7-a

Tema acestei ultime săptămâni este „sărbătoare”. Vă invit să sărbătoriţi primăvara, iubirea, armonia, frumuseţea prin tot ceea ce faceţi, prin modul în care vă îmbrăcaţi, prin zâmbetele dăruite celorlalţi şi vouă înşivă (în oglindă şi interior). Bucuraţi-vă de fiecare clipă, de fiecare rază de soare, de fiecare om pe care îl întâlniţi, şi chiar de fiecare „obstacol” sau eveniment  aparent neplăcut pe care îl trăiţi. Orice în viaţă are un sens, mai evident sau mai ascuns. Fiţi recunoscătoare pentru tot şi toate.

Fiecare zi e o sărbătoare a vieţii, o celebrare a bucuriei care pulsează în voi, a speranţei, a creşterii interioare, a descoperirii de sine! Fiecare zi e un pas înainte spre menirea voastră, spre triumful împlinirii menirii voastre ca femei!

Sărbătoriţi faptul că sunteţi în viaţă şi mai aveţi o şansă să vă transformaţi în bine (sănătatea, relaţia, serviciul, etc). Sărbătoriţi faptul că mai aveţi încă o zi pentru a vă bucura de soare, de persoane dragi şi prieteni! Veţi observa câte lucruri frumoase, neaşteptate vor apărea în această săptămână dacă veţi reuşi să vă păstraţi în această stare de sărbătoare!

Bineînţeles, păstrăm practica de până acum (Salutul Soarelui – minim 11 execuţii zilnic, sau chiar 12, respiraţia alternă, meditaţia înflorirea sufletului, tehnica de relaxare). Mult succes!

2 gânduri despre “Săptămâna a 7-a

 1. Nicole

  La multi ani de martisor si de ziua femeii si de celebrarea bucuriei!

  Multumesc ptr acest curs! M-am inscris cu mult entuziasm si uite acum s-a si terminat… Am impartasit cateodata din trairile si experientele mele, multumesc de sustinere celor ce ati citit si raspuns mesajelor mele. Am trecut ultimul examen (research) chiar dc eram convinsa ca o sa pic, am chiar si o nota acceptabila… Am vazut articole interesante pe acest blog si cateodata si cateva comentarii care mi-au atras atentia.

  Am gasit uneori comentarii sau expresii care erau f potrivite ptr sufletelul meu in acel moment….. Multumesc ptr asta….

  Ceea ce asteptam….

  Asi fi dorit sa gasesc o interactiune mai mare intre participante, chiar dc nu ne cunoastem, asi fi dorit sa gasesc mai multe experiente impartasite, un alt nivel de ‘ engagement’ , parerea mea este ca in ciuda eforturilor Veronicai ‘ grupul’ nu s-a angrenat prea deschis in relatarea trairilor individuale cu cautari, framantari, dorinte, aspiratii, infrangeri, reusite, treziri, entuziasm, s a…. Totul e ‘ minunat, frumos, s a… vis a vis de ceea ce Veronica a adus pe site…. Poate am eu o parere eronata, sau poate toate fetele au comunicat ‘ personal’ Veronicai, ceea ce poate e firesc in maniera in care au stat lucrurile pana acum… Poate am asteptat eu prea mult….

  Anyway, … personal am urcat o treapta, sunt un pic mai increzatoare, incerc sa ma mentin relaxata, lucrurile in jurul meu sunt mai relaxate, incerc sa fiu mai constienta, incerc sa am exercitiu fizic dar si momente de interiorizare, incerc sa nu ma implic in ‘chaosul’ vietii cotidiene… si drumul e abia la inceput….

  Poate participarea efectiva intr-un grup cu dans, glume, munca in comun, discutii, s a e altceva, si ofera mult mai mult ‘in terms of engagement’…

  Astazi am vazut ‘soarele’, am iesit la soare, mi-am facut exercitiile in park si am inspirat tot aerul si prana din jurul meu… o frumoasa zi cu 16 grade la pranz…. Cam asta e maximul temp din zona asta….. deci o zi de … vara…

  Ptr ca suntem la final doresc tuturor sa realizati ceea ce aspirati, si sa traiti asa cum va doriti!

  Cu mult drag,

  Nicole, xx

  Apreciază

  1. Dragă Nicole,
   mă bucur pentru tine, că te-a ajutat acest curs. Într-adevăr, gradul de participare, de engagement cum spui tu, a fost cam mic, însă e un început in toate, inclusiv în acordarea încrederii. Sper ca viitorul curs să fie mai dinamic, mai participativ. Te îmbrăţişez şi îşi doresc o primăvară minunată!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s